Termenul de livrare este de 2-5 zile calendaristice lucrătoare pentru România, 10-21 zile lucrătoare pentru Uniunea Europeană și termenul de livrare este socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusă și sunt următoarele: pentru comenzi cu livrare în Romania cu total mai mic de 100 de lei, costul expedierii este de 18 lei. Pentru comenzi cu livrare în Romania cu total mai mare de 100 de lei, costul expedierii este de 0 lei. Pentru comenzi cu livrare în Uniunea Europeană costul expedierii este de 15 euro. În ziua in care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail sau telefonic de către noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriți și sunteți de acord cu acest lucru. Pentru livrarea produsului, am ales să avem un singur partener, GLS Curier pentru comenzi în România. Pentru comenzi în afără României, folosim Poşta.

Metode de plată

Numerar la livrare

Plătește cu numerar la livrare, atunci când produsele ajung la destinația dvs.

Transfer bancar (OP)

Achitați comanda prin transfer bancar (ordin de plată). Folosiți ID-ul comenzii generate că referință de plată. Comandă nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru.

Titular: CONAR DAN IMPORT EXPORT SRL
IBAN: RO06BTRLRONCRT0I01215401
Banca Transilvania